Iisalmen Postimerkkikerho ry

Iisalmen postimerkkikerho kokoontuu Olvi Oluthallilla, Luuniemenkatu 4. Varsinainen kerhoilta alkaa 17.15 vaihtotuokiolla ja varsinainen ohjelma 18.15.


Ohjelmaan sisältyy esityksiä, arpajaisia, ajankohtaisia tiedotuksia, kilpailuja, huutokauppoja ja henkilökohtaista opastusta sekä aloittelijoille että edistyneemmille. Jäsenten käytettävissä on filateelista kirjallisuutta, postimerkkiluetteloita, filateelisia laitteita ja lehtiä. Kerhoiltojen lisäksi järjestetään myynti- ja vaihtoiltoja sekä retkiä.

<Kalenteri tulossa>

Jäsenmaksut:
Aikuiset 42 euroa, nuoret 22 euroa (sisältää Filatelisti-lehden tilauksen)
Aikuiset 9 euroa, nuoret 5 euroa (ilman Filatelistia)


Kerhon kokoelmat:
Kotiseutukokoelma
Olutaihekokoelma

Ohjaajat:
Matti Tallgren
puh. (017) 822808
Porovedentie 158 C, Punahovi
74120 IISALMI
etunimi.sukunimi (ät) meili.fi

Paavo Manninen
puh. 040 583 2212
Kiviahonkatu 1 D 12
74130 Iisalmi


Tämä palvelu on ensisijaisesti Suomen Filatelistiliiton jäsenetu.Tämän vuoksi palvelussa on osioita, joihin on pääsy vain liittojäsenmaksun maksaneilla Filatelistiliiton jäsenyhdistysten jäsenillä. Tällaisiin osioihin pääsy vaatii rekisteröinnin, joka tapahtuu lähettämällä sähköpostisoitteeseen admin(a)filatelistiforum.org viestin, jossa kertoo
- nimensä,
- osoitteensa ja
- jäsennumeronsa (tämä on sama kuin Filatelistiliiton lähettämällä jäsenmaksulaskulla oleva asiakasnumero).

Paluupostissa asianomainen -- liittojäsenyyden tarkastamisen jälkeen -- saa yksilöivän käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sanasana on syytä vaihtaa tässä paluupostissa seuraavien ohjeiden mukaan.

Rekisteröinti ottanee aikaa muutaman päivän. Koska palstan hallinnointi tapahtuu talkootyönä, kireämpää aikataulua ei uskalleta luvata.

Tiedustelut ja kommentit voi myös esittää osoitteeseen admin(a)filatelistiforum.org