Alavuden Postimerkkeilijät

 Tervetuloa tutustumaan toimintaamme kaikki keräilystä kiinnostuneet!

Kokoonnumme Alavuden Kulttuurikeskuksen alakerrassa, osoitteessa Järviluomantie 3. Kerhoillat alkavat klo 19 torstaisin  5.4., 3.5., 6.9., 4.10., 1.11. ja 6.12.2018.

(Jos ulko-ovi on lukossa, soita yhteyshenkilön numeroon!)

Vierailijoita pyydetään huomioimaan, että kerhossamme ei ole pukupakkoa, pipot ovat liiankin löysällä ja hampaita ei kiristellä mihinkään suuntaan! Jutut ja puheet eivät ole vakavahenkisiä, mutta joskus on tarinoidessa sivuttu jopa postimerkkeilyäkin. Ja jos rahastonhoitajamme sattuu löytämään lantin, saattaa hän riehaantua ja tarjota oikein nisukahvit!

Kerhon aiemmin julkaisemaa kolmatta omakuvamerkkiä on vielä saatavana ja sitä myydään hintaan 2,50e/kpl+PK. Kuva-aiheena on Taidekeskus Harri ja talvisen kuvan on merkkiin ikuistanut Tuomas Rouhunkoski.

Omakuvamerkit

Tuomas on ottanut kuvan myös kerhon viimeisinpään postikorttiin. Sitä myydään hintaan 1,50e/kpl+PK ja kuva-aiheena on Alavuden Järviluomantie vuonna 2009.

Tilaukset ja yhteydenotot; Janne Collin, 040 702 5026, alavudenpostimerkkeilijat(a)netti.fi

TERVETULOA KERHOILTAAN !

 


Tämä palvelu on ensisijaisesti Suomen Filatelistiliiton jäsenetu.Tämän vuoksi palvelussa on osioita, joihin on pääsy vain liittojäsenmaksun maksaneilla Filatelistiliiton jäsenyhdistysten jäsenillä. Tällaisiin osioihin pääsy vaatii rekisteröinnin, joka tapahtuu lähettämällä sähköpostisoitteeseen admin(a)filatelistiforum.org viestin, jossa kertoo
- nimensä,
- osoitteensa ja
- jäsennumeronsa (tämä on sama kuin Filatelistiliiton lähettämällä jäsenmaksulaskulla oleva asiakasnumero).

Paluupostissa asianomainen -- liittojäsenyyden tarkastamisen jälkeen -- saa yksilöivän käyttäjätunnuksen ja salasanan. Sanasana on syytä vaihtaa tässä paluupostissa seuraavien ohjeiden mukaan.

Rekisteröinti ottanee aikaa muutaman päivän. Koska palstan hallinnointi tapahtuu talkootyönä, kireämpää aikataulua ei uskalleta luvata.

Tiedustelut ja kommentit voi myös esittää osoitteeseen admin(a)filatelistiforum.org